Вътрешният министър Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години

...
Вътрешният министър Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години
Коментари Харесай

Демерджиев: МВР разработва концепция за пътната безопасност


Вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година сподели пред публицисти в Народното събрание, че Министерство на вътрешните работи създава цялостна идея, която касае пътната сигурност. Става въпрос за ограничения, техническо застраховане на органите на реда, промени в административно-наказателната активност и промени в законодателството. 

Тези резултати няма да дойдат в границите на месеци, а ще се видят много по-късно, добави той. Демерджиев означи, че и все още полицията работи по линия на злополуките по пътищата.

Успяхме да понижим с 54 души жертвите на пътя по отношение на съпоставим интервал за предходната година, само че имаме доста по-сериозна упоритост, сподели още той.

Във връзка с мигрантския напън Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година разяснява, че дейностите на Министерство на вътрешните работи по прекъсването на вторичната миграция се ценят от страните в шенгенското пространство. „ Те намират разлика в държанието на България, която пропускаше гладко мигранти през личната си територия “, добави той.

Министър Демерджиев сподели също, че чака решението на президента Румен Радев за подадената от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров оставка поради случаите с служители на реда при битката с мигрантския напън. Той уточни, че се е срещнал и разговарял с президента, само че не посочи какво и дефинира думите на Радев за желаната му от някои политически сили оставка, като оценка за работата, която прави. 

По мотив изявление от през днешния ден на основния прокурор, че Министерство на вътрешните работи е в будна кома, министър Демерджиев уточни, че Министерство на вътрешните работи е будно, а не е в кома, то се чисти и във ведомството текат оздравителни процеси. Той добави, че продължава работата по определяне на служители на реда, които вземат участие в трафика на хора през граница.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР